****رنگ رهام****
***09352901075***
رنگ ها معناهای خاصی دارند، اما این معناها دائمی نیست. این معانی در طول قرن ها به رنگ ها اختصاص داده شده است و ممکن است همین رنگ ها دوباره معناهای مختلفی پیدا کنند.رنگ میتواند یک ابزار ارتباط بصری مهم باشد که می تواند بر روانشناسی بیننده در سطحی نیمه هشیار تاثیر بگذارد.
رنگ رهام با تیمی از متخصصین مجرب با بیش از چندین سال سابقه با عنوان فروشگاه رنگ رهام با هدف ارایه طیف گسترده ای از خدمات تاسیس گردید.
سیاست کلی فروشگاه رنگ رهام ، ارایه خدمات با کیفیتی متمایز و رفع نیازهای مختلف مشتری در یک پکیج می باشد.
رنگ صنعتی از ترکیبات شیمیایی مختلفی در کارخانجات صنعتی تولید می شوند.معمولا برای جلوگیری از ساییدگی و خوردگی بدنه در صنایع مانند بدنه کشتی ها ،رنگ آمیزی لوله ها و غیره به کار می رود.از مهمترین صنایع طرفدار رنگ صنعتی می توان به صنعت خودرو سازان و واگن سازی اشاره کرد.در بسته بندی های مواد غذایی در قوطی های کنسرو نیز از رنگ صنعتی برای جلوگیری از خوردگی و خراب شدن محتوای غذا در آن به کار می رود.
اجرای رنگهای صنعتی بر روی سطوح مختلف فلزی و سیمانی به منظور حفاظت آنها در برابر خوردگی و تغییرات فیزیکی – شیمیایی انجام می گیرد.رنگ های صنعتی علاوه بر حفاظت ، خواصی نظیر براقیت ، فام رنگ ، مقاومت در برابر اصطکاک و خراشیدگی و سایش و نیز مقاومت های شیمیایی و آب و هوایی را دارند.این محصول از پرمصرف ترین رنگ ها می باشد که در زندگی بشر استفاده می شود.
رنگ های صنعتی معمولاً به صورت مایع تولید شده و با استفاده از تجهیزات صنعتی مناسب ، بر روی سطح اعمال می گردند.زیر سازی در این نوع رنگ نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. زیرا با در نظر گرفتن قیمت بالای رنگ های صنعتی انتظار می رود تا مدت ماندگاری آنها بالا بوده و نیازهای ما را هم برآورده نماید.لذا چه در سطوح فلزی و یا سطوح بتنی لازم است قبل از اعمال رنگ ، بستر سازی مناسبی مطابق با استانداردهای بین المللی صورت گیرد.رنگ های صنعتی معمولاً در ۲ یا ۳ لایه و یا بیشتر اجرا میگردند.سیکل پیشنهادی برای هر سطح با توجه به نوع کاربری و خصوصیاتی که مورد نیاز ما است ، متفاوت بوده ضمن اینکه پایه ی این محصولات ممکن است اپوکسی ، پلی اورتان ، وینیلی ، آلکیدی ، سیلیکونی ، کلروکائوچو ، پلی استر و … باشد.
برخی از رنگهای صنعتی همچون اپوکسی ها و پلی اورتان ها دوجزئی بوده که طبق دستور العمل کارخانه تولید کننده با نسبت های متفاومت با یکدیگر ترکیب شده و سپس بر روی سطح اعمال می گردد و در برخی از موارد هم رنگ ها حلالی بوده و با روشهایی چون تبخیر حلال ، استفاده از انرژی تابشی uv ویا حرارت دهی به سختی لازم می رسند.
خصوصیات رنگهای صنعتی با توجه به پایه رزین آنها و نیز نوع پیگمنت و افزودنی های آن می تواند متفاوت باشد. خصوصیاتی همچون مقاوم به اسیدها و بازها ، نمک ، سایش ، نور uv خورشید ، حرارت و …) اما آنچه مسلم است ، کاربرد رنگ های صنعتی در صنایع ، از تخریب تاسیسات جلوگیری کرده و هر ساله مبالغ هنگفتی در هزینه ها ، صرفه جویی می شود.
توضیحی چند راجب تقسیم بندی رنگ
رنگ های تولیدی به دو دسته اصلی تقسیم می گردند.
۱ – رنگ های ساختمانی
۲ – رنگ های صنعتی
***خدمات ما:
تهیه وپخش رنگهای پودری ومستریچ
پیگمنت های آلی ومعدنی
فت