1ـ مطالعات ژئوفيزيكي
1-1- انجام مطالعات مقاومت ویژه بصورت دو و سه بعدی
در روش مقاومت ویژه ظاهری جریان های الکتریکی مصنوعی به داخل زمین تزریق و اختلاف پتانسیل حاصله در سطح زمین اندازهگیری می شود. انحراف در الگوی اختلاف پتانسیلی که از زمین همگن انتظار می رود، اطلاعاتی در خصوص شکل و خواص الکتریکی ناهمگنی های زیر سطحی بدست می دهد. مقاومت ویژه زمین به عوامل مختلفی مانند تیپ کانسار و سنگ درونگیر آن، آلتراسیون، نوع آب طبقاتی سازندها، تخلخل و درجه اشباع سنگ بستگی دارد.
1-2- انجام مطالعات پلاریزاسیون القایی بصورت دو و سه بعدی
روش پلاريزاسيون القايي (IP) يكي از روشهاي الكتريكي است و در حال حاضر يكي از ابزارهاي مهم در اكتشاف سولفيدهاي فلزي بويژه براي كانسارهاي مس، سرب و روی مي باشد. اين روش در حالتي كه كانسار فلزی از نوع سولفیدی باشد نسبت به ساير روشهاي ژئوالكتريكي مانند مقاومت سنجي، پلاريزاسيون خودالقايي (SP) و الكترومغناطيس (EM) ارجحيت دارد.
1-3- انجام مطالعات مغناطیس سنجی
ذخاير آهن با توجه به وجود کانيهاي مگنتيت و هماتيت که داراي خواص مغناطيسي ميباشند روش مغناطيسسنجي بهترين و مناسبترين و ارزانترین روشي است که اکتشاف مستقيم آنها را شامل ميشود. همچنین جهت پيگيري زون آهندار در عمق و همچنين وضعيت گسترش آنها در جهات مختلف، لزوم انجام عمليات مغناطيسسنجي به صورت سه بعدی نتایج دقیق¬تری را ارائه می-دهد.
علاوه بر اين روش مغناطيسسنجی بهعنوان يكي از روشهاي ژئوفيزيكي با بازدهي برداشت بالا و ارزان در اکثر پتانسيلهاي معدني، به ويژه مناطق آهندار بهکار ميرود و از اين لحاظ مقدم بر ساير روشهاي ژئوفيزيکي است.
1-4- انجام مطالعات رادار زمینی (GPR)
روش رادار زمینی برای به دست آوردن تصویری از سطح زیرین زمین به صورت غیر مخرب استفاده می¬گردد. رادار نفوذی زمین را می توان در انواع محیط¬ها از جمله سنگ ، خاک ، یخ ، آب ، سنگ فرشهای خیابان و ساختمانها به کار برد. این روش بسته به جنس زمین و همچنین فرکانس به کار رفته عمق نفوذ و رزولوشن متفاوتی دارد.